Taitava ääniteknikko erilaisiin projekteihin Mäntsälässä ja muualla Suomessa

Olen erikoistunut live-äänentoistopalveluiden tuottamiseen keikoilla, festivaaleilla sekä muissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Miksaus, äänisuunnittelu sekä muut systeemi- ja ääniteknikon työt hoituvat vuosien ammattitaidolla. Työssäni käärin hihat ylös ja ryhdyn hommiin asiakkaan parhaaksi. Toimin Mäntsälästä käsin koko Suomessa ja tarvittaessa kauempanakin. 

Kerro projektistasi

Pete Knuutisen palvelut

Miksaaminen, Pete Knuutinen tmi

Miksaaminen

Miksauksessa ääniteknikko säätää eri instrumenttien voimakkuudet ja sävyt soimaan halutulla tavalla. Äänet erottuvat toisistaan, ja niihin voidaan lisätä erikoistehosteita.

Äänisuunnittelu, Pete Knuutinen tmi

Äänisuunnittelu

Äänisuunnittelija varmistaa tilan äänentoiston kannalta parhaat tekniset ratkaisut. Suunnitelmaa seuraavat asentajat, äänitarkkailijat ja teknikot.

Systeemiteknikon työt, Pete Knuutinen tmi

Systeemiteknikon työt

Tapahtuman kokoluokan kasvaessa äänimies tarvitsee rinnalleen systeemiteknikon laadukkaan äänentoistojärjestelmän toteuttamiseen.

Tehdyt työt

Siitä lähtien, kun vuonna 1997 perustin toiminimen, olen työskennellyt yrityksille, bändeille, festivaaleilla sekä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Listan ulkopuolelle jää kasapäin erilaisia cover-bändejä ja kymmenittäin yritysten eri tilaisuuksiin kasattuja kokoonpanoja. Hullun hommaahan tämä on, mutta päivääkään en vaihtaisi pois.

Asiakkaan parasta ajatellen

Hyvä lopputulos vaatii hyvät välineet. Tekniikka kehittyy jatkuvasti, ja on tärkeää, että myös ääniteknikko haastaa itsensä. Käyttämäni laitteisto valikoituu tilaisuuden mukaan, ja sitä kalustoa, mitä ei ole omasta takaa, hankitaan kattavan verkostoni kautta. 

Yritykseni kotipaikka on Mäntsälässä, mutta toimialueeni kattaa koko muun Suomen – ja tarvittaessa teen töitä kauempanakin.

Lue lisää yrityksestäni